«Οι Φάροι…» επιστρέφουν

Formia, Αύγουστος 2021: Το Φεστιβάλ Θεάτρου Τέχνης της Μεσογείου επιστρέφει

επιμέλια: dr.Luigi Gugliotta


Από τις 24 έως τις 29 Αυγούστου 2021,
με την επιμέλια του Maestro Maurizio Stammati
και του Συλλογικού Θεάτρου Bertolt Brecht της Formia,
το “Φεστιβαλ Θεάτρου Τέχνης της Μεσογείου” επιστρέφει με ένα πρόγραμμα γεμάτο πολιτιστικές εκδηλώσεις (συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις, παρουσιάσεις βιβλίων και συγγραφέων κ.λ.π.) απρευθυνόμενο στο κοινό όλων των ηλικιών, με φόντο όμορφα και ιστορικά σημεία της πόλης της Formia και των περιχώρων.

Ως συνήθως, οι χώροι των παραστάσεων θα είναι τα ευχάριστα και ιστορικά μέρη της πόλης Formia Ιταλίας και των περιχώρων της.


Η πραγματοποίηση των εκδηλώσεων είναι μια πραγματικά θαρραλέα ενέργεια. Η οργανωτική προσπάθεια του Φεστιβάλ πέφτει στους ώμους των προαναφερθέντων επιμελητών Μ. Σταμάτη και συνεργατών, καθώς και ένα μεγάλο μέρος του οικονομικού βάρους του, παρά την εθελοντική βοήθεια επιχειρηματιών από περιοχή της Formia και όχι μόνο.
Το φεστιβάλ έρχεται μετά από μια μακρά, σκοτεινή περίοδο σιωπής στον πολιτισμό εξαιτίας του COVID -19, συνεχίζοντας μια παράδοση με αξιοπρέπεια και επιτυχία που εδώ και χρόνια μας χαρίζει η συλλογική ομάδα Berthold Brecht στην Ιταλία και στο εξωτερικό (θυμόμαστε τις εκδηλώσεις στο πλαίσιο του Φεστιβάλ των Φάρων της Μεσογείου στην Πάτρα το Μάιο του 2019).

Μεταξύ των πολυάριθμων εκδηλώσεων θα θέλαμε με ιδιαίτερη χαρά να επισημάνουμε τη συναυλία ενός φίλου μας που έχει ήδη παίξει στο παρελθόν, περισσότερες από μία φορές, στην Πάτρα. Αναφερόμαστε στον καλλιτέχνη «Antonio Smiriglia quartet» που το βράδυ της 25.8 θα εμφανιστεί στις «Φωνές της Μεσογείου» στην Αρχαιολογική Περιοχή Caposele.

AGO 25
Festival dei teatri d’arte mediterranei – Voci del Mediterraneo
organizzato da Teatro Bertolt Brecht
concerto
ANTONIO SMIRIGLIA QUARTET
25 agosto ore 22:00
Area archeologica Caposele, Formia

Contributo 5 euro
Pre­notazione obbligatoria on line
https://www.eventbrite.com/e/biglietti-festival-dei-teatri-darte-mediterranei-voci-del-mediterraneo-165055596733?aff=erelexpml

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία/ες: Blog, Ανακοινώσεις, Συνεργασίες – Ετικέτες: , .