Ιταλικό διαδικτυακό καλοκαίρι & news


…συνεχίζει από … SUMMER FEST


Αρχίζουμε αυτή την εβδομάδα να μαγειρεύουμε αλά ιταλικά με τον Σεφ Μάρκο Σέρα που θα μας προτείνει κάθε Τετάρτη μια διαφορετική συνταγή την πραγματοποίηση της οποίας μπορείτε να παρακολουθήσετε στην πλατφόρμα Shift72, να την κατεβάσετε και την εκτυπώσετε.

Στο τηλεοπτικό κανάλι EΡT2 θα μεταδοθεί την Τρίτη 14 στις 23:00 η ταινία “Ένα λατινός εραστής” της Κριστίνα Κομεντσίνι.

Από αυτή την ημερομηνία και έως την Τετάρτη 29 Ιουλίου θα είναι διαθέσιμες στο κανάλι webtv ERTFLIX και οι οκτώ ταινίες του αφιερώματος “Η Κωμωδία αλά ιταλικά_ 2.0”.

Στην ιστοσελίδα θα βρείτε το πλήρες ημερολόγιο των εκδηλώσεων.
_____________________

Για έντεκα εβδομάδες δεκάδες δράσεις θα είναι διαθέσιμες διαδικτυακά για το κοινό στην Ελλάδα μέσω μιας ειδικής πλατφόρμας. Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζουν το αφιέρωμα στον Φεντερίκο Φελίνι με αφορμή τα εκατό χρόνια από τη γέννησή του και κινηματογραφικό αφιέρωμα “Com­me­dia all’italiana.Versione 2.0” (Η κωμωδία αλά Ιταλικά, Έκδοση 2.0), που συνδιοργανώνεται με την Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση ΕΡΤ και συγκεκριμένα από το τηλεοπτικό κανάλι ΕΡΤ2 και τα ψηφιακά μέσα της ΕΡΤ – ERTFLIX, αλλά και ένα αφιέρωμα στον σπουδαίο ηθοποιό Τόνι Σερβίλλο. Η μουσική θα έχει την τιμητική της με το Levan­te Jazz Festi­val, που υλοποιείται σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Δεν θα λείψουν οι ταινίες μικρού μήκους που πρωταγωνιστούν στο αφιέρωμα «10 Cor­ti in giro per il mon­do», σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Ταινιών Μικρού Μήκους της Ιταλίας καθώς και η Ιταλική κουζίνα, με τα Coo­king Clas­ses του Σεφ Μάρκο Σέρρα.

Οι ταινίες που μεταδίδονται onli­ne θα είναι διαθέσιμες στην κατηγορία ΤΑΙΝΙΕΣ της ιστοσελίδας της ΕΡΤ https://webtv.ert.gr/

Όλες οι δράσεις του Φεστιβάλ θα είναι προσβάσιμες δωρεάν (αποκλειστικά για συνδέσεις από την Ελληνική επικράτεια) μέσω ηλεκτρονικής εγγραφής στην ιστοσελίδα http://www.iicateneonline.gr >. Εκεί θα βρείτε για κάθε κατηγορία δράσεων του Φεστιβάλ ειδικές σελίδες με πλούσιο οπτικό υλικό.

Οι εγγεγραμμένοι χρήστες θα λαμβάνουν κάθε εβδομάδα ενημερωτικά δελτία/newsletter σχετικά με τις προτάσεις του επόμενου επταημέρου, τις ώρες και την διάρκεια της onli­ne πρόσβασης σε αυτές”.

Καλό Καλοκαίρι!

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία/ες: Εκδηλώσεις, Συνεργασίες – Ετικέτες: , , .