Πάτρα 2006: «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης»

Το 2006 η Πάτρα ονομάστηκε «Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης». Η Ιταλική Πρεσβεία της Αθήνας που συμμετείχε στο πρόγραμμα «Europe@patras», ανέθεσε στο σωματείο μας να οργανώσει από τις 25 έως 30 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα, ένα stand αφιερωμένο στην Ιταλία. Το πολιτιστικό και διαφημιστικό υλικό σταλμένο από τους Δήμους και από τους Νομούς της Ιταλίας μας επέτρεψε να δείξουμε στους επισκέπτες τη χωρά μας με μια έκθεση που εκτιμήθηκε απ’ όλους.

Στις 28 και 29 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Πάτρας 2006 οργανωθήκαν θεάματα με τα οποία συστήσαμε νέους καλλιτέχνες. Συμμετείχε η Ales­sandra Maioletti με το μπαλέτο «Oneiro», ο Αλέξανδρος Σπηλιωτόπουλος με τα μικρού μήκους έργα του και το συγκρότημα rock Trim της Ρώμης.

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων οι επισκέπτες γευτήκαν ιταλικά προϊόντα της Unigroup-Media Italia χάρη στο catering του chef Carlo Genovese και το εξαιρετικό καφέ Danesi της εταιρίας Ταλούμη.
Επίσημοι προσκεκλημένοι ήταν ο ευρωβουλευτής Μ. Romagnoli, ο κος F. Capecchi και η κα T. Mirabelli της Ιταλικής Πρεσβείας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους… και ιδιαιτέρα: η Ιταλική Πρεσβεία της Αθηνά και ο κύριο F.Capecchi – η Kαλλιτεχνική Διεύθυνση «Patra 2006″ – o κύριο Ταλουμη Ιωαννη, αποκλειστικό προμηθευτή του καφέ Danesi στην Ελλάδα

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία/ες: Carlo Genovese, Αλεσσάντρο Σπηληωτόπουλο, Εκδηλώσεις, Συνεργασίες – Ετικέτες: , , , , .